Hotel Sidro, BarHotel "Sidro" smešten je u prijatnom ambijentu raskošnog mediteranskog parka. Kategorisan je kao hotel sa dve zvezdice. Posluje u okviru kompanije AD "Luka Bar". Nalazi se u neposrednoj blizini mora i centra grada, a ipak svojim gostima nudi mir i tišinu za odmor.

Kapacitet hotela je 228 ležaja. Ukupan kapacitet restoranskog dela u hotelu je 240 mesta, sa dve terase u parku kapaciteta 100 mesta. Hotel raspolaže sa dva uredjena parking prostora kapaciteta 50 parking mesta.

Gostima koji žele da provedu aktivan odmor i time ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju su sportski tereni za košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal.

Trenutno raspoloživi kapacitet hotela je 210 lažaja, rasporedjenih u 85 dvokrevetnih i trokrevetnih soba, 7 luksuznih soba sa francuskim ležajem i 2 apartmana [poslovni i porodični]. Svaka soba ima kupatilo, terasu i centralno grejanje. Apartmani i luksuzne sobe su opremljeni sa klima uredjajem, televizorom, telefonom i mini barom. Osim navedenog u apartmanima i jednoj luksuznoj sobi instalirani su kompjuteri koji su priključeni na računarsku mrežu "Luke Bar" i na njima je obezbedjen pristup internetu 24 sata dnevno.

Restoran hotela raspolaže sa ukupno 150 mesta. Tokom 2004. godine je renoviran, tako da je to sada jedan moderan, klimatizovan restoran sa obnovljenim enterijerom. Pored ovog restorana u hotelu se nalazi i nacionalni restoran sa ukupno 50 mesta, plavi salon sa 20 i kafana sa 20 mesta. U brižljivo njegovanom parku smeštene su 2 terase sa 40 i 60 mesta. Na restoranskim menijima je veliki izbor jela od ribe i morskih plodova, kao i specijaliteta nacionalne kuhinje, upotpunjenih kartama kvalitetnih domaćih i stranih pića.

Ugostiteljski kapaciteti omogućavaju kvalitetno organizovanje raznih svečanosti: koktela, svadbi, rodjendana, seminara, susreta, kako u restoranskom delu hotela tako i na terasama i parku hotela u toku ljeta, po čemu je hotel prepoznatljiv u gradu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz