Hotel Jadranska straza, BijelaVila “Jadranska straža” u Bijeloj je objekat hotelskog tipa, lociran na samoj obali mora, u prelepom ambijentu Boke Kotorske. Ovaj turisticki kompleks poseduje sopstvenu plažu, sportski teren i ostale pratece sadržaje koji ga ubrajaju u turisticke objekte visoke kategorije. Ukupna površina objekta iznosi 661, 13 m˛, a sastoji se od prizemlja, prvog sprata i potkrovlja.

U prizemlju objekta, na samom ulazu nalazi se recepcija, hol i stepenište. U neposrednoj blizini recepcije nalazi se restoran sa kafe barom i kuhinja sa pratecim sadržajima, kao što su ostave, sanitarni cvorovi, garderoba, prostor za osoblje, predprostori i sl.

Na prvom spratu objekta nalazi se sala za sastanke, a odmah do nje TV sala. Važno je napomenuti da su ova dva prostora odvojena pokretnim višekrilnim vratima, zahvaljujuci kojima se ove dve prostorije u svakom momentu mogu, po potrebi, pretvoriti u jedan veliki prostor. Želimo istaci da su obje prostorije veoma svijetle sa mnogo prozora i predivnim pogledom na more.

Najveci dio prvog i drugug sprata i potkrovlja zauzimaju veoma konforni apartmani i dvokrevetne sobe. Svaka od ovih soba poseduje kupatilo, mini frižider i televizor, a svaki od apartmana uz sve sadržaje koje imaju dvokrevetne sobe poseduje još cajnu kuhinju i dnevni boravak, koji se po potrebi može pretvoriti u prostor za spavanje.

U objektu je ukupno 9 dvokrevetnih soba i 2 apartmana, dakle ukupno 26 ležaja. Važno je takode napomenuti da je zgrada opremljena najsavremenijim sistemom grejanja i hladenja, zahvaljujuci kome objekat pruža maksimalni konfor svih 12 mjeseci u godini [fen-koil njemacki system grejanja i hladenja]. S južne strane objekta, sa pogledom na more, u lijepom ambijentu cvijeca i zelenila nalazi se terasa restorana, opremljena garniturama za sjedenje, od ratana.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz